Hyundai Santa Fe Forums banner
141 - 143 of 144 Posts
Po miesiącach dyskusji Hyundai zaoferował pokrycie 80% kosztów wymiany mojego 6-cylindrowego silnika Santa Fe z 2013 roku z powodu nadmiernego zużycia oleju. Dealer właśnie przedstawił mi "konserwatywną" wycenę na 11 000 dolarów za krótki blok i powiązane części, co wydaje się wysokie (moje 20% wyniosłoby nawet 2200 dolarów). Ile powinna kosztować taka naprawa?
CZY KTOKOLWIEK PRÓBOWAŁ TEGO LINKU, ABY ZWERYFIKOWAĆ VIN W ZWIĄZKU Z PROBLEMEM KDSS? Hyundai

CZY ktoś próbował tego linku, aby zweryfikować VIN w kwestii KDSS? Hyundai
Próbowałem kilka miesięcy temu, zanim silnik mojego Santa Fe z 2017 roku się zepsuł (od tego czasu został bezpłatnie wymieniony) i umówiłem się na wizytę u lokalnego dealera. Z jakiegoś powodu zadzwoniliśmy w drodze na wizytę. WTEDY powiedziano nam, że zostało to już zrobione zgodnie z numerem VIN, który wpisałem online w linku. Silnik uległ awarii niedługo potem. Jak dotąd wszystko idzie dobrze. Minęły 3 tygodnie, a olej jest nadal na normalnym poziomie.... ale jesteśmy przewrażliwieni i tak sprawdzamy. Lol! Powodzenia!

hej Abhinav, tu Umesh z Toronto w Kanadzie, mam ten sam problem, czy możesz wysłać mi e-mail na adres ukalhat@gmail.com ..będzie to wielka pomoc w dalszym procesie, dzięki
Hej @abhinavbhardwaj11, czy możesz udostępnić aktualizacje, czy byłoby to wielką pomocą, gdybyś mógł wysłać mi e-mail na adres ukalhat@gmail.com, ponieważ mam ten sam problem z moim Santafe w Toronto w Kanadzie. Dzięki Umesh

141 - 143 of 144 Posts